The Importance of Software Development

close-up focus on person's hands typing on the desktop computer keyboard. screens show coding language user interface. software engineer create innovative e-commerce app. program development - codere stockfoto's en -beelden

Volgorde van prioriteiten: Het is belangrijk om belang te hechten aan de volgorde van belangrijkheid van softwareontwikkeling. Een volgorde van prioriteiten somt belangrijke vereisten op bij de ontwikkeling van software en de implementatieprocedure. Houd rekening met vertragingen veroorzaakt door taal- en technische beperkingen.

Houd het simpel: Complexiteit en buitensporige regels staan ​​effectieve en efficiënte softwareontwikkeling in de weg. Een dergelijke regel kan ervoor zorgen dat softwareontwikkelaars een project in de verte niet kunnen zien. Dergelijke regels en prioriteiten zijn nuttig, maar houd ze eenvoudig. Rechtvaardigen, integreer uw landsgrenzen, internationaal beleid, economische omgeving en sociale trends niet in uw checklist voor softwareontwikkeling.

Communicatieve vaardigheden: uitstellen door lange discussies, documentatie en statusrapporten, in plaats van persoonlijke ontmoetingen en telefoontjes, is een slechte gewoonte. ItImportsloves ontwikkelingsefficiëntie. Het verheft chaos. Een dergelijke praktijk kan bijdragen aan verloren tijd en verspilling van inspanningen.

Ondersteuning voor verandering: het hebben van een plan voor softwareontwikkeling en ondersteuning voor verandering in de planning maakt softwareontwikkelaars georganiseerder en efficiënter. Het geeft hen de geïnstitutionaliseerde routine om bepaalde managementtaken uit te voeren en geeft hen het tempo om de juiste beslissingen te nemen. Dit helpt bij het besparen van tijd die noodzakelijkerwijs verloren zou gaan bij het zoeken naar documenten en een beter begrip van ontwikkelingsplannen.

minimalistische stijl: denk aan de lean-beweging en het belangrijkste principe, metricycle-talk. Telkens wanneer we een nieuw meetsysteem bouwen, moeten we gewoon een tool maken die de output meet en deze in een centraal gelegen repository plaatsen. Maakt ontwikkeling makkelijker en sterker. Consistentie voegt waarde toe aan softwareontwikkeling.

Prioritering: Kleiner is effectiever bij softwareontwikkeling. We moeten zo min mogelijk tijd besteden aan taken met een hoge prioriteit. Kies de items die onmisbaar zijn om snel te bereiken en laat andere dingen voor het laatst.

Creëer in kleine stappen: Een minimalistische stijl zou betekenen dat je de belemmeringen moet opbouwen na het bouwen van de platforms voor het volgende. Elk ontwikkelplatform moet afzonderlijk worden getest. Elke tool die bij de ontwikkeling wordt gebruikt, moet werken op een manier die compatibel is met de meest fundamentele tool van een organisatie. Tools en ontwikkelaars moeten dus in kleine, incrementele stappen werken. Elke verbetering moet worden onderverdeeld in builds. Elke build moet de resultaten van alle eerdere builds bevatten, op schijf worden opgeslagen, nieuw gemaakte builds kunnen integreren en vrij zijn van overbodige informatie die problemen bij het zoeken kan veroorzaken. Elke incrementele build moet de volgende informatie bevatten: het overzicht, de zoekgeschiedenis, de uitvoermap, de datum die in de kop is gestempeld, de toegevoegde versie en de correspondentie.

Dit zijn slechts enkele van de dingen die duidelijk moeten worden gedefinieerd in elke incrementele build. Maar het hoeft niet honderd procent helder te zijn, het moet een amorfe grijze wolk zijn. Maar we zullen de ontwikkeling vanaf hier beginnen, terwijl we de architectuur plannen terwijl we verder gaan, zullen we testen of outputtesten? In al deze builds zijn de basicUPOites die gemakkelijk te vinden zijn de volgende:

The cataloguing index, the Metadata, the Machine Translation, the UPODefects and the Tests. The cataloguing index is used to store critical Metadata and to map the filesystem with the files and the folders where they can be found. The Metadata that concerns machine translation deals with the machine representation of a given project. Tests, incrementalizes the tests to be able to load new ones. When done, it indexes the new tests so that the user can see them all in one place and eliminates the problem of looking for them all over again, which is a waste of time.

When the tests are ready, it is time for them to be run. The tools are available so that each test case is run separately. It is usually set that first one to be presented runs all the predefined tests in order to check if everything is OK and if there are no problems with it. If the project is advanced and has many tests, then one would be obliged to use the Integrated Development Environment (IDE). A good practice is to isolate the tests to an existing module and to use the failing tests from the existing module, thus, reducing the load on the whole application.

Een van de beste praktijken bij het programmeren is om de tests na elke succesvolle build te schrijven. Het schrijven van de tests voordat ze worden uitgevoerd, is dus een goede gewoonte, omdat het de tester helpt om het commando dat hij in de testcase heeft geschreven, opnieuw af te spelen. De traceerbaarheid tussen de testgevallen en de broncode is erg belangrijk bij het programmeren en kan niet effectief worden gedaan als de opdrachten niet Bridge-achtig zijn.

De best practice is om een ​​testraamwerk te gebruiken, aangezien dit in het testproces kan worden geïmplementeerd. Als het testframework goed is ontworpen, is het gemakkelijk opnieuw te gebruiken nadat de code is gewijzigd of gewijzigd. Het is beter als de testgevallen zo worden geïsoleerd dat er vanuit de codebase een duidelijke aparte logica loopt met een aparte interface.

Leave a Reply

Your email address will not be published.