Hoe maak je een marketingstrategie?

Online marketing coach

Mijn marketing coach is een combinatie van on-line seminars, mentoring en lessen, een zelflerend mentorprogramma en het schrijven van artikelen. Ik heb mentors die met mij praten over problemen in de praktijk en over het gebruik dat de deskundigen zelf maken van de taalgemeenschappen en wat zij moeten doen als zij klaar zijn met de dagelijkse gang van zaken. Dit wordt me allemaal voor de voeten geworpen als ik de marketingstrategie aan het opbouwen ben. Websites, codes, beeldmateriaal en alles wat ik maar naar je oor kan gooien. Het is bijna alsof ik met een professional werk. Ik neem dit vaak op en wissel ideeën uit via de telefoon, zodat ik meer van mijn belangrijke ideeën gedaan krijg, evenals de ideeën van de mentoren met wie ik zal samenwerken.

Het leuke hiervan is dat ik zelf met een aantal interessante ideeën kom om je bedrijf te creëren. Ze zijn tot nadenken stemmend en creatief. De mensen aan de telefoon zullen me vertellen hoe ze het doen en ik zal in staat zijn om te begrijpen hoe ze het doen. Dit wordt gecontroleerd door het Internet. Ik kan met de experts praten over hun ‘ongelooflijke’ manieren om hun website te laten werken, terwijl zij mij de meest winstgevende programma’s of technieken laten zien die ik voor mijn bedrijf kan gebruiken. Ik leer heel veel van de jongens met wie ik zit, wat zij op tafel brengen heeft voor mij niet zoveel prioriteit als wat zij op het scherm zien. Dat is het mooie. Je neemt ofwel de notities die je hebt gemaakt tijdens de eerste maanden van de ondernemingen waar ik het over heb of je gaat erop uit en maakt ze allemaal. Je maakt geweldige contacten of je gaat erop uit en haalt zelf de notities die je hebt. Op dat moment krijg je betere ideeën over wat je in de toekomst moet doen.

Ik kwam achter gratis marketing toen ik de omgekeerde psychologie van de klant bestudeerde en ik het verschil kon ontdekken tussen de klant die klaar is met het product en degenen die er alleen maar doorheen hebben gebladerd. Dit is een echte sleutelfactor bij online marketing, maar ik wist niet hoe ik het in de echte wereld moest toepassen. Ik had de boeken gelezen, YouTube gekeken en de “get you stuff” verkooppagina’s opgezocht. Moet je alle technische dingen leren zoals HTML en de programmering die nodig is om een website op te zetten? Nee, natuurlijk niet. Maar wat wel aan te raden is, is om op zijn minst de basis te leren, zoals hoe je een Pay Cart opzet, de kleine stukjes HTML die het laten werken. Het is geen raketwetenschap, maar het is basiskennis.

Ik kan u nu laten zien waardoor het werkt en niet hoe ik het niet kan! Deze business werkt het best wanneer uw klanten onmiddellijke voldoening hebben, omdat het hen het gevoel geeft dat het product dat zij hebben gekocht meer waard is dan wat het is. Hoe minder tijd ze hebben om na te denken, hoe tevredener de klant zal zijn. Deze zijn opgeschreven en toegepast en ze werken! Ik weet dat ze werken omdat ik mijn klanten heb aangemeld die ik via dit systeem heb gekregen. Nogmaals, internet marketing is nooit iets wat je in een uur kunt leren. Het zal je elke dag uren kosten totdat de kennis is geleerd en tegen die tijd zal je bedrijf 24/7 geld voor je genereren. Als uw websites beginnen om geld te verdienen voor u door de inkomsten die zij zullen geven u de tijd die u nodig hebt om meer sites te maken, omdat geld gaat altijd naar meer producten.

Het is altijd een goed idee om een mentor of een partner te vinden bij het bouwen van websites, vooral wanneer je geld begint te verdienen via één site. Alle websites zullen klein beginnen, maar je zult al snel de kracht van het magische vier-letter-woord zien. Begin gewoon! Na een jaar, zelfs 5 jaar, zult u nog steeds aan het bijleren zijn terwijl u uw marketingstrategie opbouwt. Terwijl u luistert naar de stem van uw mentor op de achtergrond die u vertelt wat u moet doen, waar u aan moet denken en wat u moet zeggen tegen de mensen aan de telefoon. Voor je het weet heb je je bedrijf op de rails. Is het leven niet zo?

Lees meer

persoonlijke groei en ontwikkeling

Leave a Reply

Your email address will not be published.