Het object van waardecreatie

 

Kunstmatige intelligentie Rotterdam

 

 

 

 

Overzicht De intelligente machine die u aan de telefoon hebt, is eigenlijk een chatbox. Dit betekent dat elke keer dat u met deze ‘gebruiker’ in gesprek bent, u communiceert met een machine. De machine controleert uw spraak en de inhoud die u typt en beïnvloedt ook de volgende tekst die u typt. Dit is eigenlijk gesimuleerde spraakcommunicatie, waarbij de machine niet echt tegen u spreekt maar in plaats daarvan tegen een derde partij.

Kunstmatige intelligentie is de wereld langzaam aan het veranderen. Er is een schat aan informatie waartoe de kunstmatig intelligente machines van de toekomst toegang zullen kunnen krijgen. Enkele van de meest opwindende toepassingen zijn in feite rond sociale netwerken, zoeken naar afbeeldingen, mobiele telefoons, en de mogelijkheid om binnenkort met je mobiele telefoon te praten door een module op de telefoon aan te raken.

Vaak klinken deze applicaties erg futuristisch, en dat zijn ze ook. Wie weet dat je straks iets zult zeggen als “Hé maat, wat ben je aan het doen, waarom heb je me de laatste tijd niet bezocht?” of “Het is leuk je aan de telefoon te hebben, maar ik zou je echt willen zien glimlachen!” Dat zijn maar een paar van de dingen die de kunstmatige intelligente machines van de toekomst zullen zeggen.

Uiteraard zijn er een aantal verschillende soorten kunstmatige intelligentie die in de toekomst beschikbaar zullen zijn. Er is Optimistic Value Acceptance en sommige vormen van semantische analyse, wat natuurlijk optimisme is. Een Waarde Creatie Object zal een kunstmatig intelligente machine zijn die situaties zal zoeken en evalueren en daartussen situaties zal vinden die positieve waarde hebben. Een maximalisatieroutine zal de input zijn voor een Waarde Creatie Voorwerp. Het Waardecreatieobject zal dan de situatie maximaliseren en de optimale actie markeren. Het maximaliseren van de situatie is een oproep aan de machine, die vervolgens alle ongewenste, slechte of neutrale gebeurtenissen uit het systeem zal verwijderen.

Een soortgelijk principe is dat van de Wet van Parkinson – genoemd naar John Parkinson, een bioloog die aan virussen werkte. De Wet van Parkinson stelde dat elke actie van een computersysteem ertoe zal leiden dat het systeem zijn werking aan diezelfde toestand aanpast. Als de functie van a940P is om de gemiddelde tijd tussen toetsaanslagen en tussen klikken te maximaliseren, zal het alle onnodige acties verwijderen en de toetsaanslagen en klikken synchroniseren op hetzelfde tijdstip. Dit gebeurt telkens wanneer de gebruiker een toets niet langer ingedrukt houdt.

Deze theorie wordt ook wel robuust computing genoemd. robuust computing is de werking van een computersysteem dat in staat is beslissingen te nemen en deze uit te voeren zonder enige vorm van problemen of uitval te ondervinden. Er is sprake van robuustheid wanneer het systeem robuust en zelfherstellend is.

abiticatie – het proces waarbij een verbinding tussen de gegevensstrengen tot stand wordt gebracht.

vliegtuigen die op een hoogte vliegen, lachend en een of ander spel spelend –

paren die naast elkaar vliegen

documenten die door mensen worden gecreëerd, vernietigd, bijgewerkt, opgeslagen en opgehaald

luchtverkeersleiding (ATC)

Een grafiek van hoe drukken werkt.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.