Vertraag uw computer

Hulp bij computerproblemen

 

 

 

 

 

 

 

Laag RAM

Vaak zal een computer problemen hebben met zijn geheugen, variërend van ongewone softwarefouten tot computercrashes met visuele flash geheugen crash scènes. Wanneer een computer draait op een kleine hoeveelheid RAM lijkt het in orde, maar door het grote aantal geheugencontrollers in de computer is het niet ongebruikelijk wanneer de RAM-capaciteit minder is dan de gebruikelijke geïnstalleerde RAM. Vermijd altijd het opruimen van programma’s terwijl de computer draait. Open ook nooit te veel programma’s in één keer. Deze kunnen ervoor zorgen dat de computer trager wordt. Vaak is het probleem te wijten aan het feit dat uw register in de war is wanneer u software installeert of verwijdert. Om te voorkomen dat u dezelfde toepassing opnieuw installeert, kunt u het beste het register controleren op eventuele fouten en de problemen met het register van uw computer oplossen.

Corrupt register

Dit is een veel voorkomend probleem in Windows. Het register, dat een database is die de meeste Windows computers gebruiken om informatie op te slaan, wordt verondersteld perfect in orde te zijn. Echter, Windows heeft in feite de handleiding van het register meerdere malen opnieuw geformatteerd, zodat het verknoeid is in het proces. De beste manier om de registerbestanden in orde te krijgen, is het gebruik van een registry cleaner. De registry cleaner zal uw computer scannen en zich ontdoen van alle fouten om de briljante prestaties van uw computer terug te brengen. Er zijn gratis optimizers die je kunt downloaden, maar wees je ervan bewust dat ze meer problemen kunnen achterlaten dan oplossen.

actic computer tune up

Het is belangrijk om periodiek onderhoud aan uw computer uit te voeren. Door de ongewenste bestanden en geïnstalleerde programma’s op te ruimen, kunt u de snelheid van uw computer maximaliseren. Wis ongewenste programma’s door naar het configuratiescherm te gaan, en ongewenste programma’s te verwijderen. – Het is belangrijk om uw laptop of computer vrij te houden van ongewenste bestanden, omdat u er last van heeft en uw computer bureaublad er onoverzichtelijk van wordt. U kunt ervoor kiezen om de ongewenste bestanden en programma’s te verwijderen door naar het configuratiescherm te gaan en te kiezen voor de optie programma’s toevoegen of verwijderen. – Uw antivirus kan ook het probleem veroorzaken. Als u een virus op uw computer hebt, is het belangrijk om het te verwijderen en een nieuw antivirusprogramma te krijgen.

Optimalisatie van het register

Alle Windows-computers zijn gevoelig voor problemen met het register, aangezien de computer een zeer complex systeem is. Problemen met het register ontstaan meestal als er per ongeluk gegevens worden verwijderd, of door het verwijderen van programma’s. Om het register te herstellen, is het nodig om een registry cleaner te gebruiken – een software die onnodige entries verwijdert en de snelheid van Windows verhoogt door de laadsnelheid van het register op te voeren. Helaas, hoewel registry cleaners beweren effectief te zijn, kunnen ze niet veel doen om de prestaties van uw computer daadwerkelijk te verbeteren. Slechts weinigen kunnen zelfs maar hopen de laadsnelheid van het register sneller te maken.

Hoewel registry cleaners gratis beschikbaar zijn, moet je er rekening mee houden dat ze je computer meer kwaad dan goed kunnen doen. Ze kunnen ingangen verwijderen die al werken, en veel van deze ingangen zijn ingangen die de snelheid van de computer Titaneding. Als u de ongewenste bestanden en programma’s die uw computer vertragen wilt verwijderen, moet u dit misschien gewoon handmatig doen. Maar doe het op eigen risico, want handmatig verwijderen is niet eenvoudig, en kan meer schade aanrichten dan goed doen. U kunt online een register cleaner vinden, maar het is misschien geen goed idee om daar een vitale vermelding te verwijderen. Als u uw computer echt wilt versnellen, zult u het zelf moeten doen.

Stuurprogramma bijwerken

U kunt uw computer ook sneller maken door uw stuurprogramma’s bij te werken. Met nieuwere drivers kan uw Windows veel nieuwe programma’s laden. Als uw hardware echter verouderd is, kunt u beter de oude drivers verwijderen en bijgewerkte drivers installeren. Een verouderde driver zorgt ervoor dat uw systeem trager wordt. Het is belangrijk om uw drivers up-to-date te houden, omdat het uw computer in staat stelt om te verbeteren, wat uiteindelijk zal leiden tot betere prestaties.

Verwijderen van ongewenste programma’s

Het verwijderen van ongebruikte programma’s en toepassingen zal schijfruimte vrijmaken en het opstarten van Windows versnellen. Deze programma’s staan meestal de hele tijd in het systeemvak, en worden niet verwijderd door er gewoon niet naar te kijken. Door ze te verwijderen, maken de programma’s systeembronnen en vitale informatiebestanden vrij, wat uiteindelijk een sneller systeem betekent. Het verwijderen van ongewenste programma’s zoals problematische drivers en browser cache kan uw computer versnellen. Dit handmatig doen kan gecompliceerd zijn, en u kunt waarschijnlijk beter gewoon een driver update laten uitvoeren.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.