Duitse Eyeliners

Microblading

Duitse Eyeliners: de perfecte oplossing voor mooie ogen!

Als u een Duitse vrouw bent en u bent het beu om naar eyeliners te zoeken om uw ogen te definiƫren, dan kunt u gemakkelijk de Duitse eyeliners gebruiken. Eyeliners hebben over het algemeen een warme bruine kleur die donkerbruin of een zachte zwarte kleur kan zijn. Er zijn ook eyeliners voor de oogleden, die de ogen contouren, en de contouren van de wenkbrauwen. Ze zijn allemaal perfect geschikt voor de donkere ogen van Duitse vrouwen. De eyeliners voor de Duitse ogen zijn dik en lang, daarom zijn ze in staat om de ogen duidelijk te omlijnen. De eyeliners hebben verschillende bronzers, of kleuren of technieken, afhankelijk van de smaak van de consument.

De typische Duitse eyeliner heeft een korrelig poeder dat precies is afgestemd op de kleur van de huid. Het poeder wordt met een penseel op de oogleden aangebracht, net als een eyeliner. Het korrelige gezichtspoeder is een zegen voor de eyeliners, die ervoor zorgt dat de make-up langer blijft zitten en er beter uitziet. Een ander aspect van het aanbrengen van eyeliner is de keuze van de juiste grootte van het eyelinerpenseel voor het beste resultaat. Het is het gemakkelijkst om de eyeliner op het grootste deel van de oogleden aan te brengen. Voordat u de oogmake-up aanbrengt, is het belangrijk om de oogleden voor te bereiden. Reinig eerst de oogbol met alcohol of tonic, dit helpt om de overtollige olie kwijt te raken. Breng vervolgens alle oogverzorgingsproducten zoals eyeliner, mascara en oogschaduw aan op de oogleden. Het belangrijkste is om het gelijkmatig aan te brengen, zodat de make-up niet opvalt.

Ga voor lichte kleuren zoals mat blauw en grijs. De zwarten zijn het donkerst omdat zij de grootste massa hebben. Naast de zwarten zijn er ook dramatische kleuren zoal suchs en paars. Als u nog niet eerder eyeliner hebt gebruikt, kunt u het beste eerst oefenen met lichte kleuren. Als u dan gewend bent aan de donkere kleuren, kunt u het drastische zwart proberen. Duitse eyeliners lijken op het tandvlees op je tanden. Breng de donkere kleur voorzichtig aan vanaf het midden van de wimpers tot aan de oogplooi. Breng vervolgens vanuit hetzelfde gebied lichtere tinten aan op de wenkbrauwen. Het resultaat is een geronde, verbazingwekkende blik. U kunt het borsteltje ook gebruiken om de kleuren een beetje te mengen. Neem tot slot een grote make-up kwast om te blenden. Het juiste penseel is niet belangrijk, zolang het maar zacht is. Begin vanuit de binnenste ooghoek en ga naar buiten toe. Geef je ogen de illusie dat ze wijd open zijn door een dikke lijn eyeliner aan te brengen .Duitse eyeliners benadrukken de schoonheid van de ogen. U kunt spelen met de kleuren en de kleur vinden die het best bij u past. transpiratie hoofdhuid deze met uw gezicht en u bent klaar om de wereld in te gaan.

Lees meer

microblading
Microblading

Leave a Reply

Your email address will not be published.